ISO 27001 - Informationssikkerhed

BMF & ISO 27001

ISO 27001 er den internationale standard for informationssikkerhed, som giver virksomheder den relevante vejledning for etablering, implementering, vedligeholdelse og forbedring af deres informationssikkerhedssystem. Det kræver et effektivt ledelsessystem, som man kan stole på til at overholde disse krav.

Da BMF er en udvidelse af SharePoint, betyder det at alt fra brugerroller til datasikkerhed er en del af din eksisterende Office-platform. Du behøver altså ikke bekymre dig om nye risici eller IT-udfordringer. BMF udvider SharePoint med specialiseret funktionalitet til godkendelse, versionsstyring og overskuelig formidling til dine medarbejdere, og et brugervenligt dashboard, som hjælper dig med at administrere og overvåge dine sikkerhedsforanstaltninger kontinuerligt.

Hvis din virksomhed allerede bruger Office 365 og SharePoint til dokumenthåndtering, vil overgangen til BMF være nem og hurtig.

Men hvordan kan BMF arbejde i tandem med din ISO 27001-certificering?

Risikobaseret tilgang
BMF hjælper dig med at implementere en risikobaseret tilgang til datasikkerhed, så du kan identificere trusler og sårbarheder og håndtere dem effektivt, som krævet af ISO 27001.

Sikkerhedsstyring
BMF etablerer et informationsstyringssystem, og er et værktøj, der kan hjælpe med at administrere og overvåge dine sikkerhedsforanstaltninger kontinuerligt.

Specialiseret brugeradgang
Da BMF er en del af SharePoint, får du mulighed for specialiseret administration af brugeradgang, så brugere kun har adgang til det, de er tilladt.

Integration med ISO 27001
BMF kan skræddersyes til at opfylde specifikke ISO 27001-krav, hvilket gør din vej til overholdelse mere problemfri og effektiv.

Så i en tid, hvor digitale trusler trives og datasikkerhed er afgørende, er ISO 27001 nøglen til at beskytte dine digitale aktiver.  

At blive ISO 27001-certificeret handler ikke kun om at beskytte data; det handler om at beskytte din virksomheds omdømme og opbygge tillid hos kunder og interessenter. 

Lad BMF-ledelsessystemet være din uundværlige partner på rejsen mod datasikkerhed og overholdelse af ISO 27001 kravene.

Kontakt os i dag for at lære mere om hvordan BMF kan hjælpe dig.