BMF og SharePoint

Benytter din virksomhed allerede Office 365 og SharePoint til at samle jeres dokumenter, så kan BMF være den perfekte løsning. BMF er en udvidelse af Microsoft SharePoint, der giver din virksomhed et brugervenligt og overskueligt dashboard til nem opdeling af dokumenter og processer. Det hele er samlet ét sted, hvilket betyder at I ikke behøver at investere i dyre QMS systemer eller komplekse integrationer, så I både sparer tid og ressourcer. 

Nem adgang for medarbejdere

BMF integreres sømløst direkte i jeres virksomhed, og gør det nemt for alle medarbejdere at tilgå og administrere virksomhedens data og dokumenter. BMF er intuitiv og er nem for medarbejderne at lære og bruge. Dette betyder at dine medarbejdere kan arbejde effektivt og produktivt, uden at skulle bruge unødvendig tid på at lære komplekse systemer. 

Kvalitet, miljø og risikostyring

Også når det gælder kvalitet, miljø og risikostyring, er BMF den komplette løsning til dokumenthåndtering, rapportering og sporbarhed, bygget på alt det bedste fra SharePoint, herunder brugerroller, ydelse og skalerbarhed, men med tilføjelsen af ISO-compliant målretning af SharePoint til håndtering af procedurer, instruktioner og dokumenter, inklusiv CAPA, hændelseshåndtering, rapportering og forebyggelse, samt kategoriseret risikovurdering.

I sidste ende gør BMF som udvidelse af Microsoft SharePoint det muligt for din virksomhed at opnå en mere effektiv og sikker måde at administrere data og dokumenter på, samtidig med at I sparer omkostninger og tid. Det giver dig og dine medarbejdere den ro i sindet, der kommer med at vide, at I har adgang til en pålidelig og brugervenlig løsning, der er designet til at imødekomme jeres behov.

Kontakt os i dag for at lære mere om hvordan BMF kan hjælpe dig.